Klart jag nappar på en 6 nummers prenumeration av tidningen Sköna hem och Trädgård.

Ja, jag kan villigt erkänna att jag är en av dem, som nappar på erbjudanden om 3 nr och få en mixer för endast 98 kr. Eller 4 nummer och få ett set med 3 mycket bra knivar. Eller som nu, 6 nummer och ett underbart överkast för endast 198 kr!

Klart jag nappade! Ett sådant överkast är ju precis vad jag letat efter länge. Nu ska jag äntligen få till det med lite dansk stil härhemma. Nu ska jag få möbla lite. Kanske måla lite vita väggar. Köpa vita avskavda träprydnadssaker på loppis. Ja, vitt och rosigt och avskavt ska det bli! Äntligen! Jag tror till och med mina barn saknar lite ommöblering. Eller inte?

I en tidning ser jag av en händelse en ny liten reklam för samma tidning, Sköna hem…, med samma erbjudande + att här kan du göra en extrabeställning på ett överkast till. Lägg bara till 99 kr.

Självklart kastar jag mig på telefonen, ringer upp tidningen och säger att jag vill minsann också ha möjligheten att lägga till 99 kronor för ytterligare ett överkast! Inga problem, säger kvinnan i andra änden av luren. Jag ordnar det. Och du behöver inte betala porto för det andra överkastet när det kommer. Det blir portofritt! Åh, vad trevlig hon var. Vilken service, tänker jag då jag lägger på luren och dansar bort till kaffebryggaren.

När jag så kommer hem från jobbet och ser ett stort paket i min brevlåda, så sliter jag upp det såklart. Ack så besviken jag blir. Det rosiga danska överkastet är inte alls vad jag väntat mig. Jovisst, blommorna är vackra, men kvalitén är ju inte alls vad jag väntat mig. Om ni tänker er det billigaste istoppstäcket på IKEA, så är detta ungefär samma stil på undersidan!

Jag antar att man får vad man betalar för. Nu väntar jag bara på mixern som jag beställde för ett tag sedan. En svart sådan som ska matcha min micro!