Jag är verkligen imponerad.

Den senaste reklamen som syns i TV och på stadens reklampelare och i busskurer. Överallt.

Gina Tricot. De lyckas verkligen med att visa ALLA tonårsbrudar runt om i landet, hur man bör se ut.

The Skinny Look.

Jag blir glad när jag hör min sjuttonåring säga att jeansen inte ens sitter snyggt på henne i reklamen, för hon är helt enkelt för smal. MEN någonstans inom mig så vet jag att hon ändå påverkas.

Det gör de alla. De som ännu inte har vett att vara nöjda med sitt utseende, eller åtminstone förstå att man inte måste vara pinnsmal för att nå framgång!

Hade jag haft möjlighet att trycka på en förinta-knapp hade jag gjort det, för jag tycker det är kass.

Att det år 2010 görs reklam på ett sådant sätt, att även den tunnaste lilla tonåring, ( som är så lättpåverkad när det gäller coola kläder och utseende), får komplex för sina redan smala lår.

Den normalviktiga tonåringen fasar över sina ben och posar framför den stora spegeln i hallen, men inser att, nej, de är inte som hon, Hon i reklamen.

Den lätt överviktiga, och den överviktiga, posar inte ens framför spegeln, för de tycker ändå inte, på något sätt, att de har något att posa för. De kommer ändå aldrig att se ut som hon.

Attityd, mobbning, skvaller, skitsnack och så vidare följer i deras spår. Hävda sig, de kan de i alla fall. Alla. Men de lider i tysthet. De vill alla ha The Skinny Look.

Skrivet av annamis 27 februari 2010 klockan 20:00
Annons