I går morse så gick min första tanke  till Anders. Anders som ska fylla en DVD åt mig så fort jag ger honom en tom skiva. Jag tänkte som så att Hoppas jag inte träffar honom i dag, för det är säkert över en månad sedan som vi bestämde.

Men nog träffade jag honom och jag var ju tvungen att säga att jag glömt. Igen. Igen och igen.

Anders hade säkert inte haft en tanke på min skiva utan hade nog haft fotboll, bandy och annat att tänka på. Så varför stod jag då där och förklarade. Säkert helt onödigt för det var ju inga problem. Den kommer när den kommer.

Senare under dagen så talade jag med en arbetskamrat om inställda flyg pga vulkanaskan Vi talade om en kvinna vi visste var på solsemester och som skulle varit hemma i fredags. Alltså för 1, 2 , 3 , 4, 5, 6 dagar sedan.

Senare under dagen så krockar jag nästan med denna kvinna på min arbetsplats. Hon var alltså hemkommen!

Det händer mig så ofta. Just sådant här. Jag tänker på någon och senare träffar jag denna någon. Jag tänker på en händelse och senare inträffar denna händelse. Förstår någon vad jag menar?

 Samma sak händer en vän till mig. Hon frågade mig för ett tag sedan om det finns någon siffra som betyder något för mig. Om det finns en siffra som jag ser eller tänker på ofta. Då slår det mig. Det finns det.

Det händer att jag tittar på min klockradio i mitt sovrum då jag har vägarna förbi. Många gånger är de då den visat 00:00.

Jag bestämmer mig för att ta ett foto med min mobil som bevis. Två gånger är de då den hunnit slå om till 00:01!!

Är det inte underligt? Finns det någon högre makt som vill att detta ska stanna mellan oss två??

Annons