En vän till mig har en mobiltelefon som jag tycker om. Jag berömmer den så ofta jag kan. Likt ett barn säger jag Åh vilken fin telefon. En såååån skulle jag vilja ha! Men det är bara att inse att jag passerat den åldern för länge sedan då man kunde säga så och sedan få!

I alla fall, en HTC Hero abonnemang med Tele2. 69 kronor i månaden och fritt internet. Det som tillkommer är hans samtal. Han säger att räkningen brukar ligga runt 150 kronor i månaden. Max 200 kronor, säger han. Absolut.

Jag tycker det låter för bra för att vara sant. Ljuger han? Jag vet inte. Matte är inte min starka sida så jag har svårt för att förstå de olika abonnemangen. Jag orkar inte heller sätta mig in i det hela. Själv har jag också Tele2 fast Kompis. För att mina barn har det och det blir billigt för dom att ta kontakt med mig.

Så igår skickade jag helt sonika ett mail till Phonehouse. Jag skrev om min vän, om hans telefon och hans abonnemang. Kanske kan de leta fram något bra till mig? För jag vill ju också ha! Jag vill helst inte ta mig in till en telefonbutik för jag är ju så lätt att lura. Lite impulsiv ibland och jag vill inte ha en telefon eller abonnemang som jag kommer att ångra.

Idag fick jag ett mail tillbaka. De ska undersöka saken och återkomma! Fantastiskt! Snacka om service!