… det är ju höjden!

Så nu kommer flera miljoner människor att inta liggläge med linjalen i högsta hugg. Att mäta omkretsen, det blir inte roligare än så här. Och visst kan det bli hur kul som helst. Det blir ju vad man gör det till.

Så lägg er på rygg. Böj benen något. Ta vad ni har. Det kan vara en med Musse Pigg-motiv eller kanske den klassiska helt genomskinliga eller varför inte en tummstock?

Själv använder jag en med Spice Girl-motiv.

Kom ihåg: 22 cm för dig som är man och 20 cm för dig som är kvinna! (från golv till navelhöjd) Kom igen. Men var ute i god tid nu när detta ämne är så hett. Bege dig redan nu till Toys´rUs eller någon annan leksaksaffär. Bered dig på att linjalerna kan ta slut. Klart man vill ha en extra fin linjal. Gärna med glitter.

 

Detta känns liksom lite mer på allvar än tidigare rön, och så lätt det är också. Mät höjden av magen. Ligger du över de givna måtten så är det bara att satsa allt vad du har på att gå ned i vikt.

Hur svårt kan det vara?

Hm, vad har jag provat? LCHF, viktväktarna, banandiet, kålsoppor, GI, Nutrilett, Atkins… På det igen då vänner! Eller kanske ska jag kolla höjden först…

Annonser