Etiketter

måndag – slutade tidigt från jobb. Snabbt hem för att byta av dottern hemma med valpen. Vallade den några gånger. Torkade kiss några gånger och även plockade bajs. Det är ju vardag nuförtiden. Var på silversmide på kvällen. Sista gången för i år och stressade sönder för att hinna klart allt jag påbörjat som jag ville ha klart! Jag körde dit och min samåkare smällde lika hårt i dörren som hon brukar. Vi har nu samåkt så många gånger att det inte kändes lönt att fråga henne varför hon inte kan stänga bildörren normalt!

tisdag – jobbade hela dagen lång. Var även och handlade. Tog en snabb sväng in på Panduro. Köpte cernitlera som jag tänkte göra något med.

onsdag – ledig. Satte upp fina röda lampor utanför ytterdörren. Skottade snö och blev ganska varm. Hängde halsduken på dörrhandtaget. Valpen blev utom sig av oro vad detta kunde vara och skällde som en galning. På min halsduk! Vallade hund, torkade kiss, bajs och knöt en ny hundkontakt. En annan frallahund.

torsdag – jobbade hela dagen lång. Fick direkta direktiv utav 18-åringen att hon minsann skulle laga till en kulinarisk middag till oss på kvällen. Pasta, god fetasallad, gräddsås med … ketchup! Gott i alla fall.

fredag – oj, ledig igen! Vad bra jag har det. Frallabesök klockan 11,oo. En stor biffig hane på tre år. Valpen och treåringen var ordentligt i luven på varandra. De tog en kort paus och delade vattenskål, sedan var de igång igen. Treåringen är välkommen hit på tisdag då han ska vara tillfällig gäst till på onsdag kväll. Spännande minsann! Idolyra på kvällen med goda vänner, snacks, vina maipo, lakritskonfekt och cola. Naturligtvis så telefonröstade jag. På Jay! Jag hade blivit förvånad om han inte vunnit.

lördag – loppis, östhjälpen, affären, lördagsgott och varannanveckas-tippet på hästarna. (jag och en arbetskamrat från länge sedan har tippat ihop i ungefär sex år. Lite för att inte tappa kontakten.) Tacotubes blev lördagens middag med allt vad det innebär. Jag och sonen har filmkväll tillsammans med den fisande valpen. Prince of Persia 2 och Personal effects.

söndag – sovmorgon. Långfrukost på 44 minuter (sonen klockar) och långpromenad i kalla skinnhandskar. Småpratar lite med goda grannar och sparkar iskockler till valpen. Vilket hon är galen i. Bakar godaste Saffranskorpor. En vän kommer på fikabesök på eftermiddagen, vilket är väldigt  trevligt. Naturligtvis så är flera av skorporna brända under men det hör till när man bakar i gasugn. Potatismos, pannbiff och god sås till middag. Agenda på Svt och denna veckan är nu till sin ände.

Annons