Etiketter

… finns en rulltrappa. Alldeles intill ligger en trappa, utan rull. Jag undrar varför jag ska hålla till höger i rulltrappan och få sura blickar på mig då jag inte makar på mig? Har vissa så jädra bråttom att de prompt måste förbi, VARFÖR tar de inte den vanliga trappan intill i tre steg??

Här i Stockholm gör vi så här!! Jo tack jag förstår. Annars har jag inget emot Stockholm. Fast jag föredrar ändå Göteborg. Lite lugnare tempo. Får jag lov att säga färre snobbar? Ja, då gör jag det. Vi har inget Stureplan eller Södermalm. Dock en Stockholmsnattklubb på Avenyn. Någon tyckte tydligen vi behövde en sådan. Jag har aldrig varit in, och jag vill inte tro på det jag hör. Jag lär i alla fall inte besöka den. Kanske om jag varit tjugo år yngre och hade de rätta movsen?

I Karlstad frågade jag en man efter vägen. Han kunde inte peka på rak arm, så han halade upp sin mobil och ringde sin son! Fantastiskt eller hur?! Han ringde sin son. Han kunde bara ha sagt att Jag vet inte. Nog för att vi är trevliga i Göteborg, ja ok även i Stockholm, men frågan är om vi hade ringt vår son, dotter, en vän/vännina, far eller mor? Jag hade förmodligen svarat att jag inte visste vägen.

Annons