Etiketter

… men känslan av obehag infann sig då jag skulle på mammografin. Inga problem att hitta dit, till adressen i Gårdsten. Undrar bara hur de tänkte då de ville att mammografilokalen skulle ligga just här? I Gårdsten. Inte centralt på minsta sätt och visst blir man lite, hm, avtänd då man ser denna skylt på vägen in till P-platsen.

Inte rädd för att de påminner om rattkryckan. Inte rädd för killen som spanar in mig samtidigt som han långsamt glider nedför trappräcket. Näe, snarare lite avtänd och spänd.

Sen var det ju heller ingen höjdare att komma in i lokalen, väntrummet, med trädgårdstidningar som var cirka fyra år gamla och en gammal radio som stod på fönsterbläcket och spelade så olidlig musik att håren på armarna reste sig. Inte så att jag kände mig avslappnad på något sätt av denna avspända miljö med möblering och gardiner å’ la åttiotal.

För övrigt så ligger mammografilokalen alldeles till vänster om skylten som påminner om rattkryckan.

Jag skulle nog vilja ha lite mer glamour då jag ska gå på en undersökning som skulle kunna förändra mitt liv. Inte till en lokal som känns högst tillfällig underst i ett hyreshus, där jag ska slänga upp mina bröst till beskådning.

Annons