Etiketter

Jag har gjort tipspromenadfrågor till Midsommarhelgen.

Jag är härligt enväldig domare och det känns ju väldigt bra. Frågorna är för både vuxna och barn och jag har haft min far mycket i åtanke då jag gjort dessa frågor. Min far är ju ganska kunnig inom många områden, lite av en faktamaskin. Men jag undrar om han vet vad Ozzy´s fru heter?

Fråga 8

 

Vad heter Ozzy Osbournes fru??

  1. Katy
  2. Sharon
  3. Peggy

Undrar om han ens vet vem Ozzy är?

Men det kan han ha, för vissa frågor är för barn och vissa för vuxna. Vissa frågor är helt omöjliga att svara på för i alternativen kan det vara en endaste lite siffra fel. Eller en enkel felstavning.

Naturligtvis så har jag ordnat med fantastiska priser. Tre priser. Vinnaren får välja ett paket av tre, tvåan får välja ett paket av två och trean får det pris som blir kvar.

En utslagsfråga måste jag ju även ha, men jag har inte kommit på vad ännu. Kanske gissa hur många Ahlgrens bilar i en glasburk?

Midsommar är den bästa helg av alla. Sol, nubbe, god mat, sitta ute, avlappnat på lagårdsbacken hemma hos mor och far. Min morbror ordnar förhoppningsvis som vanligt en femkamp. Oplanerad som vanligt och utan pris. Äran får räcka. Som vanligt kommer stillastående jämfotahopp vara med och ingen kommer vilja ställa upp. Mor kommer hoppa en decimeter i vanlig protest. Något barn kommer vinna i vanlig ordning.

Vi åker till midsommarparken där det ordnas med dans och förfärlig sång kring midsommarstången. Vi tar lotter och spenderar mycket pengar på att vinna den där åtråvärda chokladkakan.

Annons