Jag måste numera ha en snodd runt min börs. Sonen frågade varför jag hade det. Inte är det för att det är mycket pengar i utan en massa annat krafs.

Alla bonuskort till exempel. Jag har Lindex Kapp Ahl Coop IKEA ICA Hemtex Stadium mfl. Jag skulle bli mer än nöjd om alla rabatterbjudanden som man får hem i brevlådan med automatik registrerades i kortet.

Står någon annan än jag hemma och klipper isär alla dessa små rutor, 20% där, 25% där osv?? De fyller ju min börs. Sedan när jag väl står där i affären och ska handla kläder så minns jag inte att jag faktiskt har klippt ned dessa erbjudanden i små rutor… När jag senare upptäcker dem så är de månadsgamla.

Jag undrar hur många av ICAs rabattlappar på 25 kr som jag missat egentligen… De där man får när man handlar över en viss summa varje månad.

Det är ju inte så mycket pengar i börsen numera. VISAkortet används flitigt. Däremot har jag en hel massa kvitton från här och där. Inga matkvitton för de kastar jag direkt. Utan att blinka. Utan att kolla. Hur ofta blir det fel då? Ja, det är nog inte så ofta. jag vet helt enkelt inte.

Hemtex kortet kan jag egentligen klippa isär. Det skaffade jag enbart för att jag skulle köpa gardiner och med deras Hemtexkort så fick man 30% rabatt. Efter det har jag aldrig använt det.

Sen kan jag ju såklart ställa mig frågan Vad ska jag med alla bonuskorten till…? när jag ändå missar rabatterna…