Etiketter

Tänk om någon har kräkts i det då? sa den lyxiga. Duntäcket fyndade jag för en tjuga och det var ju inget som jag ens funderade på att pruta på. Det var alldeles nytt och nästan blänkte. Och det såg inte ut som om det ens var använt eller tvättat någon gång. Jag ångrar lite nu att jag inte köpte resefilten som låg bredvid. Det hade känts skönt att kunna lägga in det i ett skåp eller någon låda. Den var liksom lite gammaldags i kvalitén och det, av någon märklig anledning, gillar man ju då man själv blir äldre.

Ikea-loppis. Ångrar att jag själv inte anmälde mig. Jag har ju fortfarande kvar det som jag inte fick sålt då jag stod på den där bagageloppisen, där jag gick med någon tjuga i vinst. Och även om det inte var så väldigt länge sedan så har jag mycket mer därtill som jag kunde ta med mig.

Jag köpte även två böcker. Naturligtvis, för vad är en loppis utan pocketbok-köp! Thomas Bodström har ju skrivit en deckare. Den hade jag aldrig köpt om det inte vore för den femman de begärde. Köpte även han den där amerikanske Moore´s bok. Dessa hamnar inte först i min kö av böcker jag ska läsa, men så småningom kanske?

Gräsklipparen ja. Jag tog en paus på tio sekunder för att flytta en soffa. Sen startade inte f..skapet. Inte hjälpte det att ställa den på några stenplattor heller. Och inte hjälpte mina svordomar. Äntligen en dag med sol tänkte jag. Trimma lite. Klippa lite osv. Som straff så får gräsklipparen stå ute i natt.

Annons