Etiketter

 Jag fick en award av KajsaLisa. När jag kastade mig ut i bloggvärlden så var faktiskt hennes blogg en av de första som jag började följa. Hennes kreativitiet är ej av denna värld. Hon bara skriver och skriver och skriver, ofta på ett sätt så man måste ta ett steg tillbaka och undra om det verkligen är sant det hon skriver.

Jag svarar på fem enkla, hm, frågor och sedan ska jag sända denna award vidare. Just det där sista lämnar jag öppet. Vill ni dela med er av lite ärlighet och lite av er personlighet så tycker jag ni tar itu med denna award.

1. När ingen ser eller hör mig – händer det att jag blir sittande och bara stirrar in i en vägg. Kalla det meditation om du vill. Men jag fokuserar inte på någonting. Tiden bara rinner iväg och jag bara tittar in i en vägg.

2. Går aldrig hemifrån utan – mina silverringar och min Angel. Det har hänt att jag fått vända om för att jag glömt och för den sakens skull missat bussen. Man kan ju inte gå ut naken.

3. Min blogg heter- annamis. Den måste ju heta något och då jag satt där och blev nekad namnförslag efter namnförslag så blev det bara annamis. Inte helt fel egentligen eftersom mitt namn finns däri.

4. Om jag vågar skulle jag – någon gång då jag är på en teater, eller liknande, ställa mig upp då det är helt tyst och ropa Fan vad bra ni är! och sedan applådera friskt. I ärlighetens namn.

5. Om tio år kommer jag – ha skrivit en bra pocketroman och den säljer i tusentals världen över och jag sitter och smuttar rödvin i väntan på min nästa romans utgivning. Någonstans där de skira gardinerna fladdrar mjukt i vinden och de varma brisarna smeker mitt ansikte.

 

 

 

 

 

Annons