Etiketter

Veckans FOTOTRISS på temat inramad.

Att ta ett direkt foto av någon inramad tavla kändes  … lite för lätt?  Bara rätt upp och ned.

Så jag gick runt några varv och fann dessa. Några rätt eller fel finns ju ej i denna excellenta tävling utan det hela är en tolkningsfråga. Dock så blev ändå alla mina foton på inramat, rätt upp och ned.

 

 

 

 

Foto nr 1 är en inramad krittavla där det är meningen att den som varit ute med frallan ska fylla i tiden. Det sköts väl så där bra, mig inkluderad. Men visst är tanken bra?

Foto nr 2 hamnar lite i bakgrunden bokstavligt talat. En inramad Salvador Dali-tavla pryder väggen inne på toaletten. Dock har en hylla ställts framför så tavlan skymtas bara bakom schampon och diverse annat.

Foto nr 3 är ett foto taget vid Masthuggskyrkan här i Göteborg för många år sedan. Objektet är jag, som på den tiden ofta fick ställa upp för en fotograferande syster. Hon klädde mig i egendomliga kläder, basker och runda gamla glasögon.

 

Fina priser från coolstuff väntar vinnaren i Veckans fototriss. Om jag vann så skulle jag beställa de där tofflorna som man kan stoppa in i micron. Bara tanken på varma tofflor ger mig rysningar. Av välbehag. En klar julklapp till mig själv, utan att skämmas!