Etiketter

Läste någonstans för länge sedan att om jag tittar upp till höger sida om dig, då du talar med mig, så visualiserar jag dina ord i bilder.

Jag tittar upp till höger då du talar. Garanterat. Och om Tom Cruise nämns så ser jag en man som springer otroligt fort och precis i rätt ögonblick så kastar han sig framåt och bakom honom så exploderar hela alltet!

Still of Tom Cruise in Mission: Impossible III  foto IMDb.

Var med sonen och såg på Sherlock Holmes häromdagen och reklam gjordes för nya Mission Impossible-filmen. Det var då jag kom att tänka på det. Vilken tur att Tom lever idag så mycket som han varit med om. Då och då påminns jag dock om att det bara är film.

När jag såg Noomi Rapace i Svinalängorna så kände jag att jag blev så himla arg på henne. Hon var så elak mot sina barn och hennes tråkiga uppenbarelse bara gav mig lust att skrika.

När jag, tillsammans med Den lyxiga, ser de gamla Beck-filmerna så kräks vi ikapp över det dåliga skådespeleriet. För att inte tala om den evigt dubbade medarbetaren. Vi tycker det är så dåligt att vi helt missar handlingen.

Tur är att sonen emellanåt är med och tittar och påminner mig om att det bara är en film!

 

 

Annons