Jag

Jag tycker om varma scones med smör ost och marmelad. Tycker mycket om kaffe, mest hela tiden. På jobbet är det mycket planering varje dag, så privat vill jag inte alltid planera så mycket, om jag inte måste. Rita kartor, vägbeskrivningar och absolut bestämma vad jag ska göra på min lediga dag vill jag inte. Nappar gärna på det som händer samma dag.

Min dotter tycker jag är från stenåldern men jag är faktiskt bara strax över 40. OCH världen var i färg även då jag var liten!

Vill gärna ha en hund, (nu har jag det!) hus med pool,( nu har jag det om man räknar in en sån där 3,2 meters på ställning?!)  ny bil, ( nu har jag det även om det inte blev önskebilen!) bättre högtalare till min stereo, nya dörrar till min altan och mindre tovigt hår.

Jag tycker om musik, pocketböcker, hundar, glass, barfotafötter, storstäder, sandstränder, snälla människor, vackra bokstäver och att möbla.

Jag tycker inte om när vissa klart och tydligt, på ett överlägset sätt, talar om för andra hur de ska göra. Besserwisser kallas det tro?  Jag tycker inte om när skorna släpas efter dig när du går, att du hela tiden spottar, att du tuggar med öppen mun, att jag inte får ögonkontakt med dig då vi talar. Ignorans, svettdoft, tubsockor i sandalerna kan jag också leva utan.

Annons

6 tankar på “Jag”

 1. lillaslinkan skriver:

  Skön text!

 2. Hej igen
  Min dotter är lite över 40 år, den andra har passerat 45, så stenålders, det är väl att ta i,
  Man är ju så som man vill vara själv, så andra får tycka som dom vill

  HA det igen i regnet

  • Exakt. Av en tonåring kan man uppfattas precis hur som helst! Men det kommer ju igen, tids nog är de 40+ själva.
   Det är mest då de är arga och man inte är av samma uppfattning som man kan bli kallad lite av varje.

 3. Hej! Tack för titten och kommentaren på min blogg. Jag gillar det sätt du skriver på! Det gör mig glad =) Kommer att surfa in hos dig titt som tätt! Ha det gött!//Therese i Umeå

Skriv gärna en rad

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s