Etiketter

Naturligtvis var tipspromenaden en succe.

Naturligtvis var det viss uppståndelse hur man skulle gå, vissa var genast mer tävlinginriktade än andra. Som treårsmamman som genast stegade ifrån sin man med orden Jag ska minsann vinna det här! Jag ska gå helt själv. Hon satte ribban och en tonåring galopperade genast efter och han var även först i mål och även tredjepristagare!

Naturligtvis så blev det vild diskussion över den enväldige, jag då, domaren. För mycket Göteborg över frågorna! För en av frågorna var ju om hur hög Poseidon är och en annan en bild på Nya Ullevi med frågan om det var Nya Ullevi, Gamla Ullevi eller rent av Scandinavium.

Naturligtvis så blev det diskussion om hur rättningen gick till.

Ett foto på skärgården i Göteborg med frågan Var är bilden tagen? med alternativen Brännö Hönö Fotö. Far min förkunnade tidigt att det helt klart var Hönö och ingen sa emot, för ingen visste ju. Och Far min var ju övertygande nog. Men det var ju fel. Det var ett foto från Brännö, där sonen och jag cyklade förra sommaren!

Min syster var lyrisk över tipspromenaden och jag fick sittande ovationer! Mina priser var fantastiska, en termometer med lite annorlunda utförande, en såpbubbleflaska föreställande en grön ödla och ett par rosa sugrörsglasögon!

Det blev ingen traditionsenlig femkamp.

Den nya traditionen blir nog en tipspromenad! Det vart ju bra lyckat!

Annons